събота, 13 август 2011 г.

Детско парти - магьосник 2

детско парти - магьосник
Доминиращата съветника цветове са черно, синьо, бяло и жълто детско парти. Hang много балони, знаменца и други украшения в тези цветове и изведа Halloween декорации, като паяк платна, прилепи и бухали, за да висят от тавана в детски рожден ден. Ще намерите също кристални топки, помощник форма миларов балони, магически огледала и много други на детско парти.

Един от най-готините си сам дете идеи за детски рожден ден, е отвара бутилка. Вземете един куп стари ясни стъклени бутилки и буркани и да ги напълнят със странни и страховити неща. Издател буркани с имената на отвара съставки на детско парти. Използвайте страховито имена, които магьосник ще се използва за отвара му.Като една от игрите (вижте раздела по-долу игри), можете да оставите етикетите празни по няколко на бурканите и децата ги правят за детски рожден ден.

Покрийте масата с черно или синьо покривка на масата и разпръсна прекъсване на звезди и блясък навсякъде.Можете също така да определя бърлогата на Магьосника (тъмна стая с черна светлина) и разпръсват около много светят в тъмното елементи. Това е страхотно място да има игри в детско парти.


Костюми за детско парти:
Преди това, можете да също така да изготви черни пелерини, просто от черен материал. Сгънете в продължение на около един инч от върха и да сее заедно, за да се създаде тунел на детски рожден ден, за да сложи низ (така, че децата могат да ги носят около врата си). Като част от дейностите на ледоразбивач, нека децата да украсяват своите носове с предварително нарязани звезди в детско парти, спирали, шият на бутони, бижута, стикери и др..