понеделник, 8 август 2011 г.

Детски рожден ден с феи

детско парти с фея
Имало едно време ...

Една малка фея мечтали най-очарователните дете идея за детски рожден ден, някога е виждал в Невърленд. Нейното име е Тинкърбел, и тук "fairybration" много собствено дете за рождения ден и за детско парти ...

Вие ще намерите много оригинални и свободни printables на тази страница. За да изтеглите нашите printables, вие ще трябва първо да се абонирате за нашия безплатен бюлетин. След като го направите, вие ще получите потребителско име и парола, необходими за достъп до printables. Не се притеснявайте, всички свободни и Ваш имейл адрес никога няма да бъдат споделени.
Страхотна идея за детски рожден ден, за фея покани е да се вземат правоъгълно парче хартия (така, че дългата страна е хоризонтална за вас) и пъти в двете страни до средата, така че да изглежда като портата за детско парти. На извън напишете нещо подобно: "Вземете един поглед през вратата на градината" или "Аз вярвам във феите". След това от вътрешната страна поставя много на приказни герои и пеперуда стикери, наднича през дупките, които сте изрязали в самата порта за детски рожден ден.

Вътре можете да напишете: "Градината на феите са се събрали да празнуват един специален ден за страхотна малка фея" (името на детето и възрастта на рожден ден). "Моля ви, елате да се присъедини към fairybration". Използването на писалка сребро гел, или всяка друга хубава писалка, можете да напишете това стихотворение на правоъгълна хартия, преди да я търкаляте до детско парти:

"Далеч, далеч, в едно вълшебно място, седи една малка малка фея, с мека си усмихнато лице Тя чака за приятелите си, в топлото лятно слънце, няма да ви дойде на датата на партията, за да се присъединят към забавно? с забавно храни да яде, и забавни игри да играят, пристигането ви в (време на партията) ще направи (детски името на) дни за детски рожден ден. Тя нетърпеливо чака, като всеки ден минава от докато си фея родителите очакват Вашия отговор "(и след това да напишете RSVP и # на вашия телефон) и чакайте хубаво детско парти.

Можете също така да пишат, че всички феи идват облечени в техните "фея най-добрите" - и момчета в Pixie най-добрите. Не забравяйте да добавите много на фея прах (блясък и конфети), и евентуално стикери фея и / или татуировки с покана (тя също е специален сензорен да добавите сухи цветя в поканата и плик).

Друго дете фея рожден ден идея за покана е да се изрежат магически пръчки (дълъг правоъгълник за пръчка и една звезда за върха на пръчката).