понеделник, 1 август 2011 г.

Детски рожден ден - чаено парти за специалният ден

детски рожден ден с чаено детско парти
Всички малко мечта дами с чай страна, тоалетка и седна на красива маса с чаши Китай и акценти цветя маса за детско парти. Така че се пригответе да постави на вашата фантазия рокля и шапка чай страна за детски рожден ден, защото идеите, които трябва да хвърлят красива партия чай са всички тук!

Преобразете вашия дом или вътрешен двор на двор в семейно забавление цветни бягство пастел чай страна на детско парти. Сервира чай, лимонада или удар, заедно с вкусното пръст сандвичи и плодове. Вашият малките гости партия чай ще бъдат на седмото небе на този детски рожден ден.

Всички идеи, които се нуждаят, за перфектната Чай партия са разделени в секции за покани, украси, дейности, игри, костюми, услуги, напитки и торта. Прочетете идеи и тези, които работят за вас за незабравимо детско парти!

Декорация за детско парти

Задайте настроение за вашето детско парти с голямо декорации като свода на венец и играят някои забавни успокояваща музика. Покрийте страна на масата с покривка на цветя и красива централният. Създаване на красива обстановка чай парти за вашите гости да се насладят на пръст сандвичи и чай за детски рожден ден.