петък, 12 август 2011 г.

Рожден ден за деца с "Феноменалните"

детски рожде нден с "Феноменалните"
Ето дете идея "Феноменалните"  детски рожден ден.(Трябва да се провери Superhero тема, където ще намерите много повече парти идеи, които се вписват в тази тема ...)
Невероятните история накратко: Боб Пар и съпругата му Хелън Пар някога са били един от най-великите супергерои в света (Боб известен като "г-н Incredible" и Елена, известен като "Elastigirl"), спасяването на човешки живот и се бори със злото на дневна база зз детско парти.
Около петнадесет години по-късно, Боб и Хелън приеха промени идентичност и отстъпи до предградията, за да живеят нормално със своите три деца (виолетов, Даш и Джак Джак). Сърбеж да се върна в действие, детски рожден ден Боб получава своя шанс, когато мистериозен комуникация му призовка за отдалечен остров, за строго секретна задача детско парти.
Преди да купите нещо онлайн, уверете се, да се провери Невероятните доставки, които се предлагат на иБей. Често, вие ще намерите нови доставки в една малка част от това, което те струват в магазините детско парти,:Голяма покана за това дете идея за рожден ден е на изчезване и reappearing Виолет Покана. Напишете всички парти детайли с бял пастел върху бял картон, за да покани се появяват празни и детски рожден ден. Включване на цвят, пастел с всяка покана, и да кажа на децата цвят върху хартия, за да разкрие детайлите на партията!
Можете да направите това по различен начин от закупуване на невидими флумастер комплекти и писане на партията подробности за бели листа хартия с невидимо мастило. С всяка покана, поставете писалка, която прави невидими писане се появяват (кажете на децата, за цвета на поканите, за да прочетете информацията изненада) за детско парти.
Върху плика може да пише нещо от сорта: "Обръщаме се към всички супер герои!" и от вътрешната страна на поканата можете да напишете: "Дошло е време да се освободи и да се счупи от скривалището Използвайте свръхсили да празнуват името на детски рожден ден ще бъде невероятно невероятно на детски рожде нден!!!"
Ето още един рожден ден на дете идея за Elastigirl покана или дори благодаря ти бележка: Вземи балон и го взриви. С черен маркер напишете цялата информация и след това да опровергавам балон (Децата, които получават балон ще трябва да го взривят първо да видите информацията). След това можете да поставите балона в плик и да напиша на плика или на малък лист хартия ("въздух" или "удар за информация") на детско парти .
Можете да изпратите черен "Феноменалните" маски с поканите, така че децата идват готови за парти. Можете дори да напишете всички на информация от страна на гърба на маските с перманентен маркер и ги изпращат в пликове детско парти и детски рожден ден.