четвъртък, 18 август 2011 г.

Детски рожден ден - динозаври

детски рожден ден - торта
Дайте детски рожден ден на детето, без да се търси ... Дори Host Има много време, с партията комплекти за детско парти!!

Чудите се как да се забавляват вашите деца на възраст от 3 ​​до 7, идващи във детско парти вашия дом? Ние можем да ви направи перфектен домакин в по-малко от десет минути от сега!

Праисторическа Blast Dino Kit Тема партия на детски рожден ден е пълна с покани, парти игри, стая декорации, благодаря ви карти, детско парти тениска с желязо добавки и съдържа подробни, стъпка по стъпка инструкции за това как да бъде перфектен на детско парти домакин, водене на забавление и се смее следващите, като изливаше на въображението, докато гъделичкане смешно кост на всички за детски рожден ден!

В момента, в който поставите вашия детско парти ред ще бъде в състояние да отпечатате на необходимите материали страни. Всичко, от което се нуждаете, е цветен принтер и можете лесно да бъде домакин на SimpliFun страна на детски рожден ден. Можете дори да добавите името на детето си и информация за лица за персонални покани! Праисторическа Dino Kit Blast партия е за нашите млади приятели на възраст от 3 ​​до 7. Вашите гости са поканени с рев ни динозавър покана. Лицевата страна комплект включва изобилие от "всички печелят" за детско парти праисторически игри като канал Рекс, Намери Дино партньор, и Запазете Дино. Вашият торта вулкан пушенето ще детски рожден ден бъде спомен за цял живот. Можете да добавяте вашите гости и храна, а след това да се забавляват себе си на детски рожден ден!. Лесно да следват идеите са достатъчно прости и икономични за всяка страна-плановик, но определено е забавно за деца в детско парти.