сряда, 10 август 2011 г.

Детски рожден ден - Хари Потър

детски рожден ден с Хари Потър
Няма нищо по-горещо от Хари Потър дете страна, за да празнува рождения ден на вашето дете. (И аз съм като диво предполагам,, че тази партия тема ще бъде около от доста време ...)
Направете вашата партия "Хари Потър" покани с антични бял или бежов хартия картон за детско парти. Напишете нещо подобно:

"Ние сме удоволствието да Ви информирам, че сте били приети в" Хогуортс "училище за магия и вълшебство, за да отпразнуват рождения ден на датата, на времето за детско парти. Той се намира на три четвърти от пътя между 9 и 10 Гейтс (запишете Вашето адрес), там вие ще намерите на магически врата видим само за студенти "Хогуортс" и техните семейства на това детско парти. подходящото облекло училище, подходящ за закрити помещения или на открито класове магия. Wizard, или вещицата работа тоги и шапки са по желание. Моля, RSVP от сова или от мъгълско телефон Директор (вашият телефонен номер) от определена дата за детски рожден ден.

След това запечата покана за парти дете или чрез търкаляне на хартия в свитък и обвързване със злато или лилава панделка, или ако искате да получите по-красиви, разтопят някои червен восък и закрепете на поканата (възможното прибавяне на "H" на восък, докато тя все още е мека) за детско парти.

Друга идея за Хари Потър покани, е да се направи на съветника Maps от закръгляне на ръбовете на пергаментова хартия с ножица. Напиши всички детайли дете партия, които с невидимо мастило се чувстват писалки (налични в търговски и занаятчийски дюкяни), търкалят се покана поставете в пощенски тръба, заедно с декодер писалка, и поща до мъгълите на детски рожден ден. (Вместо да използвате усеща химикалки, можете да пишете на бяла хартия с бял пастел, и включва цветен пастел казва децата да цвят върху хартия магически да разкрие детайлите на партията!) за незабравимо детско парти и детски рожден ден.