събота, 20 август 2011 г.

Детско парти - състезание

детски рожден ден
Превърнете детско парти дома си в Ултразвуковият Speedway 500 състезанието страна кола тема. Нашите лицевата комплект страна е екшън автомобилни състезания събитие за 6 до 10-годишният раса фенове за детски рожден ден. Вашите гости са поканени детско парти с нашите изключителни покани яма пас. Всеки е посрещнат от вас с вашата партия състезателна кола, детски рожден ден както и тениска Официален Race и вашите фотограф носенето му Прес Pass. Започнете щафетният и Питс и Монтирайте гумата на колата. Ние ще ви помогне да запазите ви състезатели, които се движат и да се забавляват детско парти. Можете да добавяте вашите гости и храна, а след това да детски рожден ден се забавляват себе си!. Лесно да следват идеите са достатъчно прости и икономични за всяка страна-плановик, но определено е детски рожден ден забавно за деца и детско парти.

Това печат Комплектът включва покани, игри, стая банер, да монтира гумата на колата игра, закачалки за копчето на вратата да се вземе вкъщи, тениска желязо на графични и ви благодаря карти.

Създадено детски рожден ден от SimpliFun Studios, защото има повече на парти, и детско парти отколкото просто яде торта!