понеделник, 15 август 2011 г.

Детски рожден ден - съкровище

детски рожден ден
Незабавно отпечатване на персонализирани съкровище в детски рожден ден и чистач на лов. Използвайте този софтуер, отново и отново, за да се създадат нови лов за детско парти.

Близо 4000 възрастта загадка улики (на възраст от 3 до възрастни)
Близо 400 обекти на лов за около дома.Създайте своя собствена гатанки за детско парти
55 фон изображения или използвайте собствените си снимки на детски рожден ден.

Печат покани

Печат ви благодаря карти на детско парти

Ето, как Riddle Me работи. Това е удивително прост и лесно да се направи. Можете да изтеглите програмата на компютъра си, който отнема само секунди в детско парти. Можете да щракнете двукратно върху загадката за детско парти Me иконата, която се появява на вашия екран. За секунди, Riddle Me е открита на вашия екран за детски рожден ден.

След това, след лесни инструкции (6 години са го направили), точка и кликнете, за да изберете възрастови групи за детско парти. Точка и кликнете, за да изберат като много или малко, на почти 400 общи предмети (стол, етажерка и др ..), намерени в и около дома. Точка и кликнете отново - и Riddle Me избира улики и гатанки, на богатата си 4000 загадка и база данни улика и ги мачове за вас до избрания от Вас предметите в къщи в детски рожден ден.

Кликнете, за да отпечатате гатанки и улики. Нарежете ги и следват hidding инструкции за детско парти. Настанете се удобно и да гледате децата си взаимодействат, смях и настроение. Ти си успех в детски рожден ден на детско парти!